Guldkant på höstmyset – härliga nyheter för september

Ibland hittar man i nyhetsflödet bilder och produkter som får en att stanna till, dra en suck eller småle lite. Här har vi samlat ihop de som charmat oss lite extra den senaste veckan – hoppas du också njuter av ögongodiset.

Josef Frank Vas no 2, 1 600 kr, Svenskt Tenn

Även höst- och vinterblommor har sin tjusning, även om de inte har lika fräscha färger som försommarblomster. Tänk på struktur och textur och ta in det du hittar i trädgård och natur (som du får plocka, såklart). Vas från Svenskt Tenn.

Ljusstakar f v Rinah 499 kr, Ruby 299 kr, Rolin 499 kr, från By ON

Höstens färger behöver inte vara jordiga och dova. I By ONs kristalljusstakar glimrar det och manar till fest!

Madagascar Leaves tapet, Boråstapeter

En ombonad läsvrå med mjuk fåtölj och pläd om benen, kan det bli mer höstmys än så? Kan man få en vild bibliotekskänsla på tapeten också så blir det extra poäng. Tapet från nya kollektionen Wild Animals, Boråstapeter.

Paolo överkast i smaragdgrönt, 3 999 kr, Linum

Med en ovansida i äkta bomullsammet och detaljer handsydda i Indien, är detta en riktigt lyxig version av ett överkast från Linum. Nyheten ligger i den smaragdgröna färgen.

Cilla Marea kollektionen, av Pietro Sedda (The Saint Mariner) för Rosenthal

Om en italiensk tatueringsartist låter sig inspireras av havet och vilda sjömän, och överför det på tysk keramik från Rosenthal, blir resultatet så här kuriöst.

Alunrot, bild från Blomsterfrämjandet

Sist men inte minst, en påminnelse om att de vackraste och djärvaste färgkombinationerna kommer från naturen. Hösten är en perfekt tid att ge sig ut i park och mark för att hitta inspiration och kraft.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Inne Magazine